Realisatie:Cosly.com

Appartement huren Costa Blanca

De twaalf meter lange muur lieten we door een kunstschilder beschilderen met taferelen uit het leven van ridder Don Quichotte, een Spaanse romanfiguur die op hilarische wijze trouw blijft aan zijn hoge idealen en letterlijk vecht tegen windmolens.

Wilt u voor vandaag reserveren dan kan dat tot 17.00 uur online. Daarna gelieve ons te bellen op 070 307 0085. Uw reservering is pas definitief zodra wij contact met u hebben opgenomen.

Door het maken van deze reservering gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden Horeca. Deze kunt u hier lezen.

Geschiedenis

In het oude centrum van Rijswijk kwam in de zomer van 2007 een pand vrij aan de gezellige Herenstraat. We vonden het de hoogste tijd voor iets nieuws. Iets swingends. Het Perzisch restaurant dat er zat, was totaal uitgewoond! Een verbouwing van in totaal meer dan 6 maanden. We hebben het helemaal gestript, alleen de muren stonden nog overeind, en het weer stap voor stap opgebouwd, met plavuizen vloeren en prachtige Spaanse tegels als lambrisering. De twaalf meter lange muur lieten we door een kunstschilder beschilderen met taferelen uit het leven van ridder Don Quichotte, een Spaanse romanfiguur die op hilarische wijze trouw blijft aan zijn hoge idealen en letterlijk vecht tegen windmolens.


Het is een prachtige zaak geworden. Maar wel voor iedereen: jong, oud, met veel en weinig budget. Je hebt bij ons tapas voor een heel schappelijke prijs.
In ons restaurant kunnen we ook grotere gezelschappen goed herbergen, voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes, een verjaardag, maar ook wel een zakelijk diner. Lunches zijn ook mogelijk voor deze grotere gezelschappen, echter alleen op afspraak.Het restaurant is voor u geopend van dinsdag tot en met zaterdag, indien u met een groot gezelschap wilt komen kunnen wij in overleg ook op zondag of maandag het restaurant voor u openen. Het minimale aantal volwassen gasten ligt hiervoor op veertig. 

Geschiedenis

December 2013 bestaan we alweer 6 jaar. We hebben aardig wat hoogtepunten mogen beleven, maar 2 september 2011 staat in ons geheugen gegrift: Bezoek van Rob Geus van het SBS6 TV programma De Smaakpolitie, wat leidde tot de felbegeerde OK-sticker op onze voordeur.
Ook Froukje de Both heeft ons later dat jaar bezocht, om opnames te maken voor de TV-makelaar en ons prachtige restaurant als decor hiervoor te gebruiken. (ondertussen genietend van onze tapas) 

Heerlijk ontspannen sfeer

Bij Carina Tapas

  • Kunt u voor de deur betaald parkeren.
  • Heeft u keuze uit meer dan 40 verschillende tapas.
  • Kunt u informeel uitgebreid dineren, maar ook terecht voor een lekker snel hapje.
  • Zijn zomers heerlijke terrassen waar u buiten kunt genieten.
  • Bent u ook van harte welkom met grotere gezelschappen (tot 65 personen).
  • Kunt u regelmatig van nieuwe tapas genieten.

Onze gasten spreken

Vandaag mogen proeven van de nieuwe menu kaart van @Carinatapas  Ik verklap niks.... maar het was echt zoooooo lekker!! #lovetapas

Feestig,

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 17.00 - 22.00
Vrijdag 17.00 - 22.30
Zaterdag 17.00 - 22.30
Zondag 17;00 - 21:30
Smaakpolitie

Contact

  • Herenstraat 25
  • 2282 BP Rijswijk
  • Telefoon 070 307 0085
  • ParkerenParkeren voor de deur

Neem contact met ons op
Maps

Latest Tweets

Reserveer nu:

Wilt u voor vandaag reserveren dan kan dat tot 17.00 uur online. Daarna gelieve ons te bellen op 070 307 0085

Door het maken van deze reservering gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden Horeca. Deze kunt u hier lezen.

Reserveer hier